Berichten uit de hoogte

Nepali Cribs

Sinds Karel in een band speelt vragen mensen ons wel eens: "Hoe is dat nou, leven als een rockster in Nepal?". Die mensen hebben Karel zeer waarschijnlijk nog nooit in muzikale actie gezien, maar toch, een hele legitieme vraag.

Voor al die mensen, en ook voor de overige 99% van onze mailinglijst die gewoon willen zien hoe we wonen, hebben we een korte video opgenomen om een indruk te geven van ons nederige stulpje in Pokhara.

Recognize. A'ight.

Reacties

Reacties

sjoerd en Marie

He fooks,

met veel enthosiasme heb ik naar de crib gekeken en ik ben werkelijk overdoderd bij de kwaliteit van deze productie. super leuk om zo mee te genieten van de avoturen en het leven dat jullie beleven.
Geniet er van en een dikke groet en knuffel uit enkhuizen.

Maarten

Hahahaha, lauwe shizzle man! Supermooi!

m.smoolenaars

Wat hartstikke leuk om het filmpje te bekijken. Zo te zien hebben jullie het prachtig voor mekarel, leuk zo'n hollands tegeltje in de keuken, lekkere hoge deuren voor Karel en wat een fantastisch dakterras. Het ga jullie goed !

Folkje

Hahahahahahahaha en nog een keer hahahahahaha. The misses doesn't like cleaning, but she likes her bathroom pink! Altijd al geweten. En verder benijd ik jullie vooral om jullie kattenkussens (en in mindere mate om jullie uitzicht). Chill yo!

Ernest

Dag Lieve Dorieke en Karel,

In da house...
Zie deze vet lauwe documentaire nu al voor de derde keer. Blijft erg leuk. Zet 'm tussen mijn favoriten.
Hoop dat alles oke is tussen de hoge bergen.

Hangin' loose in Belgium,

Ernesto x

Frits

"The mrs. doesn't like cleaning that much", hahaha... Maar is dat muziek van de Nepalese band van Karel? Jullie zijn zo gesettled daar, komen toch wel ooit nog eens terug naar het kikkerland? De vraag is of je het nog zult herkennen nadat Rutten, Wilders en Verhagen het onder handen hebben genomen!

Philip Scholte

Op welke plekken hebben jullie het allemaal gedaan??

Hanneke Gauw

Hi folks,
Enig filmpje. geeft een goede indruk van jullie huis. Doet me denken aan de huizen in Californië met van die bogen in huis van de ene kamer naar de andere.
lieve groet, Hanneke

Yvette

Hee gangstah's!
Een villa met 2 porches + een mazerati in de garage, 2 badkamers met een jacuzzi... wowwww
Cool!!
Zijn jullie te groot voor het huis, of is het huis te klein voor jullie? :-)

Enjoy!!! X

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!